Pysäköinti

Pysäköinti

Mayor´s Gymin lähellä on sekä ilmaisia että maksullisia pysäköintipaikkoja.

Huom: Tarkista aina kunkin pysäköintialueen liikennemerkki mahdollisten muutosten osalta!

Oikeustalon pysäköinti

Oikeustalon pihalla (Porkkalankatu 13, 00180 Helsinki) on pysäköintialue, jossa saa pysäköidä pysäköintikiekolla 30 minuuttia klo 9-17. Muina aikoina pysäköintialue on vapaassa käytössä. Eli iltaisin klo 17:00 jälkeen ja viikonloppuisin voit pysäköidä alueella ilmaiseksi. Tämä muutos astui voimaan alkuvuodesta 2023.

Lastauslaiturin pysäköinti

Mayor´s Gymin oven edessä eli Oikeustalon lastauslaiturilla on pysäköintipaikkoja, jotka eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä käytössä – johtuen kiinteistössä tapahtuvasta remontista. Nämä pysäköintipaikat ovat varattu remonttimiesten käyttöön (+ roskalavoille) kesään 2023 asti.

Huom: Lastauslaiturin pysäköintiä valvoo Aimo Park ja sieltä saa sakon, mikäli auton lasissa ei ole erillistä pysäköintilupaa.

Kadunvarsipysäköinti

Oikeustalon ympäristössä on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja kadunvarsilla. Lähimmät alueet ovat meren puolella sekä Kaapelitehtaan luona. Osa kadunvarsipaikoista on arkisin päiväsaikaan maksullisia ja osa ilmaisia pysäköintikiekolla (esim. sinisellä merkitty Energiakatu). Katso tarkemmat tiedot Helsingin kaupungin pysäköintisivulta: Palvelukartta | Palvelukartta (hel.fi)

Huom: Oikeustalon ympäristön kadunvarsipaikat ovat ilmaisia viikonloppuisin ja arkisin myös illalla/yöllä. Katso tarkemmat tiedot kunkin pysäköintialueen liikennemerkeistä.

Aimo parkin pysäköintihalli

Oikeustalon vieressä on Aimo Parkin lämmin ”Salmiparkki” pysäköintihalli, joka on avoinna Ma-Su klo 06:00 – 23:00 . Pysäköinti on iltaisin ja viikonloppuisin hyvin edullista: 0.5€/h. Arkisin Ma-Pe 06.00-15.30 pysäköinti maksaa 1.5€/30 min.

Lue lisää: Salmiparkki (aimopark.fi)

Huom: Vaikka pysäköintihalli on avoinna Ma-Su klo 6:00-23:00, pääsee ulos ajamaan aina. Sisäänajo onnistuu kuitenkin vain 06.00-23:00 välillä.