Pysäköinti

Pysäköinti

Mayor´s Gymin lähellä on sekä ilmaisia että maksullisia pysäköintipaikkoja.

Oikeustalon pysäköinti

Oikeustalon pihalla (Porkkalankatu 13, 00180 Helsinki) on pysäköintialue, jossa saa pysäköidä pysäköintikiekolla 30 minuuttia. Tämä 30 minuutin rajoitus on tällä hetkellä voimassa ympäri vuorokauden. Kiinteistö suunnittelee pysäköintirajoituksen muuttamista 2h mittaiseksi toimistoaikojen ulkopuoliseksi ajaksi (eli illat ja viikonloput). Tarkka ajankohta avoinna (alkuvuosi 2023), kannattaa tarkkailla pysäköintialueen liikennemerkkejä!

Huom: Oikeustalon pysäköintiä valvoo Aimo Park.

Lastauslaiturin pysäköinti

Mayor´s Gymin oven edessä eli Oikeustalon lastauslaiturilla on pysäköintipaikkoja, jotka eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä käytössä – johtuen kiinteistössä tapahtuvasta remontista. Nämä pysäköintipaikat ovat varattu remonttimiesten käyttöön (+ roskalavoille).

Huom: Lastauslaiturin pysäköintiä valvoo Aimo Park ja sieltä saa sakon, mikäli auton lasissa ei ole erillistä pysäköintilupaa.

Kadunvarsipysäköinti

Oikeustalon ympäristössä on tarjolla runsaasti pysäköintipaikkoja kadunvarsilla. Lähimmät alueet ovat meren puolella sekä Kaapelitehtaan luona. Osa kadunvarsipaikoista on arkisin päiväsaikaan maksullisia ja osa ilmaisia pysäköintikiekolla (esim. sinisellä merkitty Energiakatu). Katso tarkemmat tiedot Helsingin kaupungin pysäköintisivulta: Palvelukartta | Palvelukartta (hel.fi)

Huom: Oikeustalon ympäristön kadunvarsipaikat ovat ilmaisia viikonloppuisin ja arkisin myös illalla/yöllä. Katso tarkemmat tiedot kunkin pysäköintialueen liikennemerkeistä.

Aimo parkin pysäköintihalli

Oikeustalon vieressä on Aimo Parkin lämmin ”Salmiparkki” pysäköintihalli, joka on avoinna Ma-Su klo 06:00 – 23:00 . Pysäköinti on iltaisin ja viikonloppuisin hyvin edullista: 0.5€/h. Arkisin Ma-Pe 06.00-15.30 pysäköinti maksaa 1.5€/30 min.

Lue lisää: Salmiparkki (aimopark.fi)

Huom: Vaikka pysäköintihalli on avoinna Ma-Su klo 6:00-23:00, pääsee ulos ajamaan aina. Sisäänajo onnistuu kuitenkin vain 06.00-23:00 välillä.