Mayors ry

Mayors ry on voittoa tavoittelematon ja riippumaton yhdistys, joka pyörittää Ruoholahdessa sijaitsevaa Mayor’s Gym –kuntosalia. Kuntosalitoiminnan lisäksi yhdistys pyrkii aktiivisesti kehittämään kuntourheilun, kehonrakennuksen ja fitnessin tuntemusta ja suosiota. Mikäli olet kiinnostunut Mayors ry:n jäsenyydestä, lähetä hallitukselle sähköpostia osoitteeseen hallitus(at)mayors.fi.

Kaikilla Mayor’s Gymillä harjoittelevilla tai muilla ry:n toiminnasta kiinnostuneilla on mahdollisuus liittyä Mayors ry:n jäseneksi. Mayors ry:n jäsenet omistavat legendaarisen Mayor’s Gym -salin yhdessä. Mayors ry:n liittymismaksu on vuonna 2023 400 euroa. Liittyminen ei sido mihinkään – yhdistyksen toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja yhdistyksen salilla ei ole pakko harjoitella, vaikka liittyisi yhdistyksen jäseneksi. Yhdistykseen voi liittyä myös kannatusmielessä. Mayors ry:n jäsenet saavat alennusta Mayor’s Gymin hinnoista.

Mayors ry:n hallitus

Seuraavat henkilöt on valittu toimimaan yhdistyksen hallituksessa kaudella 2022-2023. Hallitukseen saa yhteyden lähettämällä sähköpostia hallitus(at)mayors.fi.

Minna Lahtipuheenjohtaja
Bettina Gräsbeckvarapuheenjohtaja
Pasi Luoma
Jukka Lahti
Roope Lecklin 
Teemu Huttunen