GDPR Tietosuoja

Mayors ry / Mayor’s Gym EU:n yleinen tietosuoja-asetus 25.5.2018

TIETOSUOJAPERIAATTEET
Mayors Ry / Mayor’s Gym (myöhemmin Mayor´s Gym) noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta, jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Suoritamme kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Käsittelyperuste on suostumus tai sopimus. Kun alamme käsitellä henkilötietojasi, kerromme aina käsittelyperusteen. Mayor’s Gym:lla on henkilörekisteristään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen suosituksen mukaiset rekisteri- ja tietosuojaselosteet.

Henkilötietojen keräys, käyttö ja suostumus

Mayor’s Gym ylläpitää asiakasrekisteriä sääntöjensä mukaisen toiminnan ylläpitämistä varten ja ajantasaisen EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisterin asiakastiedot on koottu asiakkaalta saatujen tietojen perusteella. Saatuja tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle.
Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteen hallinnointia varten ja tiedottaaksemme tarjolla olevista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa perustuu antamaasi suostumukseen.
Jos asiakas on myös yhdistyksen jäsen, niin jäsentietoja käytetään Mayors ry sääntöjen mukaiseen yhdistystoimintaan. Asiakasrekisteriä ylläpitää Enkora.
Liittyessään jäsen ja asiakas antavat yhdistykselle suostumuksensa käyttää antamiaan tietojaan yhdistyksen mukaiseen toimintaan. Kun vierailet kuntokeskuksessamme, rekisteröimme käyntisi. Tarjoamme käyttöösi mahdollisuuden tehdä salikortin latauksia ja ostoja verkkokaupassamme. Näiden palveluiden käyttö edellyttää henkilötietojen käsittelyä, koska käyttääksesi palvelua sinun tulee kirjautua sisään palveluun. Käyttäjätunnuksena toimii asiakkaan itse ilmoittama sähköposti ja asiakkaan valitsema salasana. Asiakas voi itse muuttaa ja poistaa henkilötietojaan verkkoasioinnissa. Tarvittaessa asiakkaalla on oikeus pyytää kirjallisesti henkilötietojen poistoa.

Rekisterin tietosisältö:
Mayors ry käyttää henkilötietoja hallinnoidakseen netissä ja salin vastaanotossa tehtyjä ostoja ja lähettääkseen jäsenille ilmoituksia yhdistyksen toiminnassa.
Käytämme tietojasi myös tuotteisiin liittyvien reklamaatioiden käsittelyyn.
Millaisia henkilötietoja käsitellään?
Seuraavia henkilötietoja kerätään ja hallinnoidaan:
* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* maksutiedot ja maksuhistoria
* tilaustiedot, tilaushistoria
* Kulunvalvonta
Käytämme henkilötietojasi myös vahingontorjunnan hallintaan, jotta voimme varmistaa, että ehtoja noudatetaan, sekä havaitsemaan ja ehkäisemään palvelujemme väärinkäytön.
Käytämme myös videovalvonnasta ja käyntirekisteristä saatuja henkilötietoja selvittääksemme turvallisuussyistä arveluttavia tilanteita ja estääksemme sekä raportoidaksemme salilla tapahtuvista rikollisista teoista.
Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä tarvittaessa vilpillisen toiminnan tutkimiseen.

Henkilötietojen luovuttaminen

Mayors ry ei luovuta tietojasi ulkopuolisille EU:n tai ETA alueen ulkopuolelle.
Käsittelemme rekisteröimiämme henkilötietoja luottamuksellisesti, ja niihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on työn puolesta tarve käyttää henkilörekisteriämme. Emme koskaan luovuta henkilötietoja Mayors ry:n tai Mayors ry:n valtuuttamien kolmansien tahojen ulkopuolelle. Valtuutettuja kolmansia tahoja ovat: palvelun ylläpitäjät ja kehittäjät, sekä maksupalveluja tarjoavat yritykset.

Henkilötietojen tarkastusoikeus ja omat tiedot

Sovellettavan lain puitteissa jäsenellä ja asiakkaalla on oikeus nähdä kerran vuodessa veloituksetta, mitä henkilötietoja yhdistyksen asiakasrekisteriin on tallennettu. Lisäksi asiakas voi milloin tahansa itse tarkastaa henkilötietonsa verkkoasioinnin kautta.

Jäsenen/asiakkaan oikeus:
• tietää tietojensa käsittelystä
• tarkastaa henkilötietonsa
• vaatia henkilötietojensa korjaamista
• kieltää henkilötietojensa käsittelyn
Rekisterinpitäjä:
• vastaa jäsenen/asiakkaan kysymyksiin omista tiedoista
• antaa pyydetyt tiedot
• tekee asiakkaan pyytämät korjaukset
• tallentaa oikeat tiedot asiakasrekisteriinsä Enkoraan

Jos päätät käyttää näitä oikeuksiasi, toimimme pyyntösi mukaisesti kuukauden kuluessa ellemme ole velvoitettuja toimimaan toisin. Lähetäthän pyynnön kirjallisesti osoitteeseen hallitus@mayors.fi

Miten tiedot on säilytetty, suojattu ja miten tietosuojattu materiaali hävitetään

Jäsen- ja asiakastiedot säilytetään sähköisessä rekisterissä. Jäsenrekisteri on suojattu Enkoran puolesta.
• ATK yhteydet on suojattu palveluntarjoajan suojauksella.
• Arkistomateriaali on lukollisessa arkistointihuoneessa kassakaapissa.
• Paperinen materiaali tuhotaan paperisilppurilla.