Hinnasto

Hinnasto

Salillamme käyminen ei edellytä jäsenyyksiä, liittymismaksuja tai sido pitkiin sopimuksiin. Ostat saliaikaa haluamassasi muodossa joku harjoitteluaikana tai kertoina. Kertakäyntejä voi ostaa vastaanotosta sen aukioloaikana tai verkkokaupastamme – saat pin-koodin jolla pääset sisään salille.

1x ja 10x kortit toimivat joko pin-koodilla tai badgelle ladattuna. 24h ja päiväkortit vaativat aina badgen, jonka pitää hankkia salin vastaanotosta. Tämän jälkeen voit ladata lisää aikaa badgellesi koska tahansa verkkokaupastamme.

Pin koodit ja badgelle ladatut kortit ovat VAIN HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN.

Huom. harjoittelukausi lasketaan alkavaksi ensimmäisestä leimauksesta! Voit siis ostaa aikaa myös ennakkoon, eikä maksamasi aika kulu turhaan!

Maksutapoina käyvät käteinen, pankki- ja Visa- tai Mastercard-luottokortit sekä Liikunta-, Virike-, ja Smartum-setelit. Myös Sporttipassi ja Sportsetter käyvät maksuvälineenä.

KaikkiJäsenet
1 kerta12€
10 kertaa99€
4 vkoa päiväkortti49€
4 vkoa päiväkortti suoraveloituksella45€
4 vkoa 24h-kortti65€55€
4 vkoa 24h tilaus (1kk irtisanomisaika)59€
8 vkoa 24h-kortti125€
12 vkoa 24h-kortti179€155€
24 vkoa 24h-kortti330€280€
Liittyminen ry-jäseneksi*400€x
Opiskelijat ja eläkeläiset: 10% alennus viikkokorteista. Ei koske tarjoushintoja.

*Mayor´s gymillä treenaavat voivat halutessaan liittyä Mayors ry jäseneksi. Jäsenet omistavat salin yhdessä. Mayors ry hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Kysy lisää hallitus (at) mayors.fi

Huom: Jäsenyyttä ei edellytetä eli salilla voi treenata myös ilman että liittyy ry jäseneksi.