^

VERKKOKAUPPA

Mayor’s Gymin verkkokauppa on nyt auki! Verkkokaupassa on mahdollista ostaa saliaikaa: kertakäyntejä, 10x kortteja ja kuukausikortteja.
Palvelun tuottaja on Enkora ja maksujärjestelmistä vastaa Paytrail Oyj.Verkkokaupan löydät täältä. Huom! uusien asiakkaiden tulee hankkia kulkubadge salin respasta.
HUOM! Badge on HENKILÖKOHTAINEN. Myös 10-kerran kortti on tarkoitetty vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tahallisista väärinkäytöksistä seuraa ainakin 3kk porttikielto.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN!

Tietoa maksuvaihtoehdoista:

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.