Mayors jatkaa Gold’s Gymin perinnettä Suomessa. Mayors kuntokeskus on oikea paikka kaikenikäisille kuntoilijoille, jotka haluavat näkyviä tuloksia, yksilöllistä palvelua ja innostavan ilmapiirin.

Mayors kuntokeskus sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Avainkortilla voit tulla harjoittelemaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Mayorsilla voit valita  kertamaksun tai kuukausimaksun.

Laitteisto on osin Gold’s Gymin tuttua kalustoa ja uutta Kraftwerk:iä. Aerobisina laitteina on Matrix ja True. Mayorsilla ilmapiiri on vanhaa ja tuttua Gold’s Gymiä maustettuna ripauksella uusia tuulia.

MAYORS ON OIKEA PAIKKA ALOITTAA KUNTOSALIHARJOITTELU

Suomen parhaat kuntosalilaitteet mahdollistavat yksilöllisen ja tehokkaan, eri lajien erikoistarpeet huomioivan harjoitusohjelman laadinnan.

Mayors kuntokeskuksessa päähuomiota ei kiinnitetä asusteisiin eikä esiintymiseen vaan harjoitteluun ja tuloksiin. Ennen harjoittelua ei siis tarvita käyntiä merkkivaateliikkeessä, kampaajalla eikä manikyyrillä.

Tule harjoittelemaan Mayors kuntokeskukseen ja saat omin lihaksin huomata, että kuntosaleilla on todellakin eroja. Sytyt harjoittelemaan niin kuin et koskaan ennen ja toteat, että ajat jolloin kävit kyllä ”salilla”  mutta et juuri kehittynyt, ovat lopullisesti takana. Uudistunut Mayors kuntokeskus on täsmälleen oikea paikka aloittaa kuntosaliharjoittelu. Mikä olisi oivallisempi ympäristö aloittaa tuloksekas harjoittelu kuin sellainen, missä voimailu-uraansa vasta aloittavat voivat paitsi seurata maan parhaiden kehorakentajien harjoittelua myös saada kullanarvoisia vinkkejä  harjoittelusta ja ravinnosta. Nimenomaan juuri Mayorslla ei tarvitse ujostella, vaikka viereiseen penkkiin kuormattaisiin painoa pienehkön henkilöauton kantavuuden verran.

Kuten asiaa tuntevat voivat vahvistaa, kilteimmät käsittelevät suurimpia rautoja. Varsinkin naisille pystyy Mayors tarjoamaan matalan kynnyksen kuntoilun aloittamiseen.  Laadukkailla mutta helppokäyttöisillä laitteilla voidaan lihaskunnon nostaminen aloittaa helposti eikä monimutkaisia elektronisia vimpaimia välttämättä tarvita – ellet itse halua. Mayorsilla harjoittelee monia tunnettuja fitnesskisoissa menestyneitä naisia, ja ehkä juuri siksi varmoja tuloksia haluavat aloittaa harjoittelunsa siellä missä ystävällisiä, hyviä neuvoja antavia alan ammattilaisia on esikuvina.